«Це контент для худоби з берегів Волги»: Дурнєв розповів, від чого краще відмовитися

І як дистанціюватися від божевільного сусіда

Відомий український телеведучий і блогер Олексій Дурнєв розповів, як «вбити в собі русскій мір». Каже, для цього недостатньо «перемогти орків і обрізати всі контакти з росіянами». Нам потрібно викорчувати з себе усе те, що нам насаджували багато-багато років:

– Як це зробити? Початок логічний: відмовитися від усього російського, перейти на українську мову і підтримувати власну культуру. Потім робити маленькі, але системні кроки в бік кращого себе.

 

Будьте доброзичливі. Вітайтеся з колегами в громадському транспорті, спортзалі та супермаркетах. Не кидайте недопалки. Допомагайте оточуючим в дрібницях. Просто посміхайтеся людям. Росіян  за кордоном завжди видають насуплені брови і невдоволення. А нас - жовто-блакитне серце на сорочці і зацікавленість, - пише Дурнєв у своєму Instagram.

Він також додав, що необхідно знайти собі інтелігентне хобі: почати читати книги, ходити в театр, музей і на виставки, слухати наукові подкасти.

Українці всебічно розвинені, тому їх дуже важко завербувати. Ми пишемо нову історію, поки росіяни пишуть доноси.

– Ми мислимо стратегічно, поки «русскомирцы» хочуть перервати ситуативну вигоду, крадучи наші унітази, - додає блогер. ⠀

Не менш важливо, за його словами, і вчити іноземну мову:

– Дивіться Netflix в оригіналі з субтитрами. Не слухайте російську музику і не дивіться їхні шоу – це контент для худоби з берегів Волги, воно нас не стосується, нехай пливе собі. Навіть палицею в це не тикайте, огидно. ⠀

 

Давайте домовимося, що ми – європейська нація і повинні вести себе відповідно. А наші північні сусіди – це нащадки дикунів, які досі люблять обвішуватися хутром і золотом, щоб з одного боку демонструвати свої статки, а з іншого – легко було бігти, забравши все найцінніше. Між нами прірва, яку ми повинні розширити до розмірів чорної діри. У наших силах це зробити дуже швидко. Досить щодня працювати над собою, - зауважує Дурнєв.

Джерело: Главред

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень