«Таке враження, що вона не закінчила не лише 11 клас, а й 10 та 9». Як блогерки були «богинями шопінгу» (ФОТО/ВІДЕО)

Що б вони не одягали, їх постійно критикували

Скрін з відео телешоу

За 4 години та 5 тис. грн три блогерки - Анна Трінчер, Джері Хейл та Діва Оливка - мали одягнутися так, щоб нагадувати кумира кожної з них.

Процес вибору одягу та результат критикували коментаторка Анастасія Дєрская, «король тролінгу» Олексій Дурнєв та модний експерт Леонід Мартинчик. Цей епізод швидко піднявся у топ українського ютуба.  

Анна Трінчер під час вибору одягу раптом поділилася своїми планами на пластичну операцію зі збільшення грудей до третього розміру, чим збентежила своїх менеджерів. Це видно на фото.

Скрін з відео телешоу. Анна Трінчер розповідає про свої груди

А коли почала щось говорити про своє ставлення до чоловіків у формі, Дурнєв запідозрив, що вона не лише в 11 класі не вчилася, бо знімалася у кіно і телепроєктах, а й можливо, у 10 та 9-му теж.

Тему свого бюсту намагалася розкрити й Діва Оливка. Вона похвалилася знімком, на якому видно її груди, й тим, що його лайкнув «сам» Дурнєв.

Скрін з відео телешоу. Діва Оливка

Темою власної незайманості намагалася «розбавити» процес вибору одягу Джері Хейл. У секс-шопі вона назвала вібратор набором для караоке та спробувала його як мікрофон для караоке.

Скрін з відео телешоу. Джері Хейл в секс-шопі

Перемогла у цьому випуску «Богині шопінгу» Діва Оливка в образі Дона Корлеоне.

Тим часом коментатори відео почали звинувачувати телепроєкт в тому, що монтаж несправедливий і що дівчат показали у поганому світлі. Найбільш ображена Анна Трінчер та її фанати.

 

Наші новини у Тelegram. Номер Радіо ТРЕК у Viber: 063-73-4-106-4 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Знайдено паспорт на прізвище Федорчук

У Рівному на вул. Київська в районі Спорттоварів знайдено паспорт, на прізвище Федорчук Юрій. Власник може звертатися за номером

Знайдено посвідчення з інвалідності на прізвище Ющук

Знайдено посвідчення з інвалідності другої групи на імʼя Ющук Олександр Миколайович та банківську картку ПриватБанк.  

Більше оголошень