«Це було прикро і принизливо»: дружина Решетника поставила на місце «холостяка» Топольського

Її розчарувала поведінка Алекса на пост-шоу

Обговорення навколо вибору головного героя реаліті «Холостяк» Алекса Топольського у фіналі проєкту не вщухають. З цього приводу висловилася і дружина ведучого шоу Христина Решетник.

В інста-сторіз у неї поцікавилися, чому у Топольського і переможниці «Холостяка» Каті Лозовицької не склалися стосунки. Христина відповіла, що аналізувала стосунки пар, що склалися на проєкті, і зрозуміла, що після такого шоу складно побудувати стосунки поза камерами.

— Якщо у звичайному житті важко прижитися разом, то після «Холостяка» ця складність помножена на 10 000.

 

До цього були перельоти, подарунки, емоції, адреналін, суперництво, а тут в один прекрасний момент все різко змінюється, - написала Решетник.

Вона додала, що пройти життєві будні не всім дано - хтось не проходить випробування славою, хтось плутає бажане з дійсним. Що стосується самого Алекса, Крістіна сказала, що їй було прикро і принизливо слухати, як він на пост-шоу розповідав про почуття до Саші Мудрої, попри те, що обручку у фіналі вручив Каті.

— Катя та Алекс були справді гарною парою. Шкода, що у них так склалося.

 

Але відповідь Алекса на пост-шоу про Сашу, що він про неї думав – боже, як це було прикро і принизливо чути.

 

Хочеться, щоб чоловіки завжди зберігали своє обличчя, контролювали емоції та відповідали за слова – ось найважливіше, - підсумувала Христина.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Діана Білоус

Діана Білоус

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень