Як виглядала фаворитка «холостяка» Саша Мудра до проєкту (ФОТО/ВІДЕО)

У 2016 році Мудра працювала аніматором в Туреччині

Саша Мудра, яка є безперечною фавориткою Алекса Топольського в романтичному реаліті «Холостяк-12», до проєкту була зовсім іншою. Кілька років тому дівчина працювала аніматором в Туреччині, проте в її Instagram зовсім немає фото або відео з минулого.

Однак в мережі можна знайти кадри з Мудрою, у яких вона знялася ще у 2016 році. На відео дівчина ділиться своїми враженнями про роботу.

Саша здається безтурботною і доброю, вона говорить з посмішкою, мило махає руками та, соромлячись камери, запинається. Зараз же Мудра вміє постояти за себе і не боїться показати емоції перед знімальною групою.

Дівчина не приховує, що раніше працювала моделлю та аніматором. У дев'ятому випуску «Холостяка» вона розповіла Топольському, чиїм коштом зараз живе і як складалася її кар'єра в минулому. Мудра визнала, що їй не завжди комфортно обговорювати цю тему, адже вона бере гроші у тата і вітчима, через що їй соромно.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Діана Білоус

Діана Білоус

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень