Бюрократична тяганина: при зміні номеру декларацію з лікарем доведеться переукладати

А медику - звертатися до Києва

При втраті мобільного телефона рівнянам потрібно переукладати декларацію з сімейним лікарем. Звертатися до нього доведеться і при зміні номеру, якщо саме цей номер був вказаний в угоді з медиком.

Процедура зміни даних нескладна, проте займає кілька днів, каже начальник міського управління охорони здоров'я Віктор Іськів:

Якщо пацієнт втратив номер чи замінив його, йому треба прийти до лікаря, з яким він підписав декларацію і повідомити про це. Лікар повідомляє НСЗУ (Нацслужбу здоров’я України). Тоді НСЗУ анулює декларацію з пацієнтом, а вже після цього людина має переукласти її з тим же лікарем.

За словами Віктора Іськіва, незручність для пацієнтів полягає тільки в тому, що приходити до медзакладу доведеться двічі.

Спершу, аби повідомити про зміну мобільного, а вже за кілька днів – щоб переукласти декларацію.

Спрощена процедура передбачена лише для тих, хто вирішив змінити свого сімейного лікаря. У такому разі попередня угода анулюється автоматично.

Наші новини у ТelegramНомер у Viber: 063-73-4-106-4 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Собаку з двома нашийниками бачили у Новому Дворі

У Новому Дворі помітили собаку. На вигляд це довгошерста німецька вівчарка, має два нашийники.

Пес знайшов гаманець із банківськими картками

На вулиці Григорія Сковороди собака знайшла гаманець із банківськими картками. Одна із карток зареєстрована на ім'я Марії Бекеш. 

Знайдено паспорт на прізвище Василюта

Знайдено паспорт Василюти Аріни Миколаївни 2006 р-н. Документ можна забрати у чергового на першому поверсі Міськвиконкому, що на вулиці Соборній, 12а 

Більше оголошень