Мешканців Рівненщини закликали звіряти номери рахунків при сплаті податків

З початку місяця

З липня в Україні діятимуть нові реквізити рахунків для зарахування надходжень до державного та місцевих бюджетів, відкритих на балансі Державної казначейської служби України.

Що саме зміниться і кому варто звернути на це особливу увагу, розповіла головний держінспектор відділу організації роботи ГУ ДФС Рівненщини Тетяна Вакулюк:

З 2 липня змінюються рахунки на сплату усіх податків: як до держбюджету, так і до місцевих. Юридичні і фізичні особи-громадяни повинні уважно дивитись на номер рахунку. Якщо ви отримали повідомлення рішення про сплату податку на землю чи податку на нерухоме майно, ви повинні звірити цей рахунок.

Первірити правильність вказаних реквізитів можна на сайті ДФС України або Головного управління ДФС Рівненщини у розділі «Бюджетні рахунки».

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Знайдено паспорт на прізвище Федорчук

У Рівному на вул. Київська в районі Спорттоварів знайдено паспорт, на прізвище Федорчук Юрій. Власник може звертатися за номером

Знайдено посвідчення з інвалідності на прізвище Ющук

Знайдено посвідчення з інвалідності другої групи на імʼя Ющук Олександр Миколайович та банківську картку ПриватБанк.  

Більше оголошень