Бюджетна намазка з червоної цибулі на щодень: проста закуска з приємним бонусом
Вона дуже вітамінна

Ця намазка — простий і доступний варіант для щоденних перекусів чи святкового столу. Поєднання маринованої червоної цибулі та консервованого тунця створює насичений смак.
Майонез у рецепті можна замінити на крем-сир, а тунець — на сардини чи скумбрію. Також можна додати зелень чи маслини, пише Шуба.
Інгредієнти:
- червона цибуля — 250 г
- оцет винний — 50 мл
- оливкова олія — 2 ст. л.
- вода — 100 мл
- цукор — 2 ст. л.
- тунець у власному соку — 100 г
- майонез — 2 ст. л.
- чорний перець — на смак
Приготування:
- Наріж цибулю кільцями, підсмаж на сухій пательні з олією та цукром кілька хвилин.
- Додай оцет і воду, тушкуй до випаровування рідини.
- Змішай тунець із майонезом та перцем (можна перебити блендером).
- Поєднай з цибулею й подавай з хлібом або багетом.
Смачна та проста закуска за лічені хвилини! Бонусом цієї намазки є велика кількість вітамінів, які є у цибулі і тунцю.
Радіо Трек: НОВИНИ