Бюджет Рівного на 2024 рік: Як розподілять гроші

Наступного року будуть деякі зміни

У 2024 році бюджет Рівного становитиме майже 3,5 мільярда гривень. У порівнянні з поточним роком, очікується незначне зростання, але є й кілька особливостей.

Відповідно до нещодавно ухваленого закону, військовий податок на доходи фізосіб піде у державний бюджет, а це близько 600 мільйонів гривень.

Крім того, наступного року будуть обмеження щодо розподілу вільних залишків. Раніше ці гроші можна було спрямовувати на будь-що, а тепер – лише на оплату праці працівникам бюджетних установ, соціальне забезпечення, будівництво захисних і фортифікаційних споруд та заходи з тероборони.

Капітальні видатки становитимуть понад 100 мільйонів гривень, а видатки, пов’язані з воєнним станом – майже 105,5 мільйонів. Про це сьогодні повідомив начальник управління бюджету і фінансів. Завтра, 22 грудня, ці цифри будуть опрацьовувати на сесії міської ради.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Аліна Тис

Аліна Тис

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень