Міська влада Рівного не визнає проблему з автобусами №6 — люди чекають їх 30 хвилин (ФОТО)

Що кажуть у відповіді на офіційний запит

Колаж Радіо Трек

З першого грудня у Рівному розпочалися проблеми з автобусами, які запустили замість 39-ї маршрутки.

В перші дні роботи почали надходити численні скарги рівнян про те, що автобуси №6 не заїжджають на льонокомбінат і мешканці Північного не можуть тепер доїхати до місцевої поліклініки.

В офіційній відповіді на запит Радіо Трек керівник департаменту інфраструктури Руслан Гудима запевнив, що автобуси на льонокомбінат заїжджають і люди можуть доїхати до центру первинної меддопомоги. Натомість рівняни навіть зареєстрували петицію з проханням змінити схему руху 6 автобуса або ж повернути 39 маршрутку. До кінця збору підписів залишилось 37 днів.

Крім того, жителі міста нарікають на те, що змушені по пів години чекати на автобус. За інформацією департаменту інфраструктури, відповідно до договору, на 6-му маршруті з 6 ранку і до о пів на 10 вечора має курсувати 8 одиниць транспорту плюс один резервний. Вони мають їздити з інтервалом в 12 хвилин.

Графік руху можна знайти на сайті рівненської міської ради у розділі «Рівнянам».

Оскільки відповідей щодо реальної ситуації ми не отримали, радимо пасажирам писати скарги в управління транспорту. До речі, напередодні у коментарі Суспільному начальник управління транспорту Василь Сливка заявив, що договір із перевізником розірвуть через недотримання умов.

Також додамо, що попри те, що у Рівному мали зменшити кількість пільгових місць у транспорті лише з 1 січня 2024 року, нові автобуси з грудня возять меншу кількість пільговиків, що передбачено в договорі з перевізником. Однак перед запуском автобусів, на жаль, не всіх рівнян про це проінформували.

Скрін з відповіді на запит Радіо Трек
Скрін з відповіді на запит Радіо Трек

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Аліна Тис

Аліна Тис

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень