Буває не тільки чорного кольору… Правила чоловічого взуття

Для стильного look і тривалої служби улюбленої пари

Взуття буває не тільки чорного кольору. І існує ще не тільки коричневий. Туфлі з червоної, синьої й сірої шкіри перетворять навіть банальний набір «джинси + футболка» в модний.

Взуттєвий мінімум у чоловічому гардеробі: чорні оксфорди, коричневі шкіряні черевики та кеди. Це, звісно не означає що тільки цим й варто обмежуватися.

Взуття необхідно чистити частіше, ніж воно цього потребує. Загалом це треба робити щоразу, коли виходиш з дому.

Не можна носити одну й ту ж пару взуття два дні поспіль. Матеріал повинен відпочити, а простіше кажучи — просохнути. Це стосується як шкіряного взуття, так і спортивного.

Будь-яке взуття з гладкої шкіри буде виглядати в рази краще (і дорожче), якщо її ретельно відполірувати. Робити це досить раз на місяць. Корисняк: на заднику й носках взуття можна скористатися кремом темнішого відтінку, це надасть взуттю ефекту патини.

Єфект патини на черевиках. Для прикладу

Не забувайте про взуттєву «ложку». Без неї задники мнуться й швидко втрачають форму, а взуття відповідно перестає фіксувати гомілковостопний суглоб.

Якщо твій розмір ноги більше 44-го, не носіть кеди.

Не купуйте взуття вранці й ввечері. Ноги повинні бути розігрітими, проте не втомленими за день, інакше є великий ризик помилитися з розміром. Взуття зі шнурками повинно бути трошки тісним, але при цьому комфортним. Загалом, взуття сідає по нозі кілька місяців, тому, якщо купиш вільне взуття, то в момент покупки будеш відчувати себе в ній комфортно, а потім нога, нехай і непомітно, почне бовтатися. Через це, між іншим ноги швидко втомлюються.

Черевики челсі — дуже зручне взуття, але при цьому вимагає особливої ретельності при поєднанні з джинсами та штанами. З усіх варіантів найбільш оптимальний — замшеві челсі з круглими носами; з ними стильно виглядають навіть завужені джинси.

До речі самі чоловіки більше надають перевагу шкірі, а не замші. 

Наші новини у Тelegram. Номер Радіо ТРЕК у Viber: 063-73-4-106-4

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Ольга Мартинюк

Ольга Мартинюк

Відкрити плей-лист

Собаку з двома нашийниками бачили у Новому Дворі

У Новому Дворі помітили собаку. На вигляд це довгошерста німецька вівчарка, має два нашийники.

Пес знайшов гаманець із банківськими картками

На вулиці Григорія Сковороди собака знайшла гаманець із банківськими картками. Одна із карток зареєстрована на ім'я Марії Бекеш. 

Знайдено паспорт на прізвище Василюта

Знайдено паспорт Василюти Аріни Миколаївни 2006 р-н. Документ можна забрати у чергового на першому поверсі Міськвиконкому, що на вулиці Соборній, 12а 

Більше оголошень