Чоботи, без яких не пережити зиму. За версією Vogue (ФОТО)

Добірка актуальних моделей від модних оглядачів

Цього сезону в центрі уваги: ботфорти, чоботи, натхнені кінною естетикою, моделі з брижами, пари, прикрашені ланцюгами, і яскраві шкіряні варіанти. Vogue.ua представляє найактуальніші чоботи сезону осінь-зима 2020/2021.

Ботфорти

Після незначних трансформацій чоботи довжиною до стегна повертаються на модний п’єдестал. Тепер вони мають щільно облягати ноги, підкреслюючи кожен вигин. Є варіанти з тонкої шкіри, зухвалого латексу або з широкими підборами.

Стиль дербі

Естетика стилю дербі проходить «червоною ниткою» через осінньо-зимові колекції дизайнерів цього сезону. пише Vogue. Бренди пропонують всілякі інтерпретації аристократичного кінного стилю — від приталених жакетів до жокейських чобіт. Практичні шкіряні чоботи до коліна з невеликими підборами — найкраще рішення на щодень. Їх можна сміливо носити з трикотажними сукнями, спідницями довжини міні, костюмами-двійками й шкіряним убранням.

З брижами

Чоботи з брижами плавно перейшли з минулого сезону в новий і посіли одну з головних позицій серед дизайнерських колекцій. Такі моделі частенько можуть одночасно відповідати відразу двом тенденціям. Їх можна приспустити на нозі, утворюючи брижі, а можна витягти до стегон і отримати нові чоботи-ботфорти.

Ланцюги

Масивні ланцюги, які вже кілька сезонів поспіль з’являються на одязі, сумках, шиї або зап’ястках, тепер розмістилися на чоботях. Чорні чоботи з грубим ланцюжком, замшеві пари елегантними ланками або ланцюжки біля носка чобіт.

Яскрава шкіра

Для тих, хто скучив за літнім теплом і яскравими барвами, дизайнери пропонують чоботи життєрадісних, яскравих відтінків. Саме те, що додає настрою!

Гумові

Цієї осені гумові чоботи стали, як ніколи, популярними серед streetstyle-зірок. Дівчата тепер використовують це взуття, що раніше асоціювалося тільки зі сльотою й негодою, для створення стильних повсякденних образів. Наймодніші пари цієї осені мають такий вигляд: широка халява, висота до коліна, масивна й груба підошва. 

Чоботи-труби

Гідною альтернативою чоботям з брижами й ботфортам стануть жіночні й елегантні чоботи-труби. Об’єм халяви робить це взуття зручним під час носіння абсолютно в будь-якій ситуації. Чоботи-труби можна поєднувати як із сукнями довжини міді, так і мініспідницями та улюбленими джинсами й діловими штанами. Завдяки стійким підборам у них можна легко проходити весь день.

Матеріали Vogue.ua

Наші новини у Тelegram. Номер Радіо ТРЕК у Viber: 063-73-4-106-4 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Ольга Мартинюк

Ольга Мартинюк

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень