Будинок ветеранів відкриють незабаром у Рівному (ФОТО)

Ремонт приміщення для нього вже завершили

Приміщення на вулиці Гур’єва, 2, яке перебувало в аварійному стані, понад два місяці тому розпочали ремонтувати. За цей час замінили у ньому практично все - штукатурку, електропроводку, комунікації і встановили систему опалення. Адаптували приміщення і для людей з інвалідністю: спеціальні розсувні двері дозволять легко проїхати людям на інвалідних візках.

Ініціаторка створення Будинку ветеранів Вікторія Шинкаренко розповіла:

«Ремонт зробили дуже швидко і якісно. Ми навіть не сподівалися, що будемо мати автономне опалення, адже це - дорого.

 

Тут мають бути тренінгова зала, кімната психолога, дитячий простір і круглий стіл для чаювання».

Вікторія Шинкаренко і Віктор Шакирзян - поруч з новими меблями у Будинку ветеранів

Нині приміщення Будинку ветеранів - це простір, в якому є місце для мініхостелу, це реконструйовані стіни та додатково укріплені міжповерхові перекриття, нова підлога з пандусами, повністю перероблений санвузол, нові меблі.

«В області у нас є понад 14 тисяч ветеранів. Війна ще не закінчилася. І є багато військових, які не потрапляють під статус ветерана, поки вони на службі.

 

Однак ми допомагатимемо усім, а не лише ветеранам, адже у них є сім’ї, жінки, батьки і діти, які також страждають. Так, переважно, до психолога звертаються саме матері та дружини», - продовжує Вікторія Шинкаренко.

Ремонт Будинку ветеранів ще у липні цього року за сприяння ГО “Рівне Разом” було профінансовано. Керівник цієї організації Віктор Шакирзян повідомив:

«Відкриття Будинку ветеранів відбудеться у неділю, 11 жовтня, о 12 годині. Будемо раді бачити на відкритті всіх: ветеранів, волонтерів, їхні родини, усіх, хто долучився до роботи.

 

Це унікальна подія для Рівного. Військові – це надія і опора нашої країни. І наше місто дуже потребувало місця де, усі люди, які постраждали від війни, зможуть отримати реабілітацію та підтримку».

Віктор Шакирзян задоовлений зробленим ремонтом

На відкритті усі охочі зможуть скуштувати справжньої бійцівської кави з кав’ярні на колесах і теж долучитися до допомоги захисникам держави.

*- на правах реклами

Наші новини у Тelegram. Номер Радіо ТРЕК у Viber: 063-73-4-106-4 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Мирослава Опанасик

Мирослава Опанасик

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень