Будуватися у Рівному стане легше

Бо менше потрібно буде ходити по кабінетах чиновників

Адже у місті запускають електронний містобудівний кадастр. Для цього хочуть закупити сервери, програмне забезпечення. І вже почали переводити документи на електронні носії.

Заступник начальника міського управління містобудування та архітектури Василь Мельник каже, що тим, хто хоче будуватися, не доведеться звертатися до них за копіюванням плану території:

Умовно кажучи, людина хоче щось побудувати. Вона звертається до проектантів. Проектанти, зрозуміло, посилають людину  в архітектуру взяти викопіювання плану території. То в подальшому людина не буде до нас приходити, а проектанти будуть мати доступ до цієї бази і вони вже без цього ходіння будуть брати те, що їм потрібно, щоб у подальшому зробити людині проект.

За словами Василя Мельника, почне діяти електронний кадастр орієнтовно за два роки. Управління містобудування та архітектури отримало цього року частину грошей на придбання серверів та програмного забезпечення для нього. 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Мирослава Опанасик

Мирослава Опанасик

Відкрити плей-лист

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Знайдено паспорт на прізвище Федорчук

У Рівному на вул. Київська в районі Спорттоварів знайдено паспорт, на прізвище Федорчук Юрій. Власник може звертатися за номером

Знайдено посвідчення з інвалідності на прізвище Ющук

Знайдено посвідчення з інвалідності другої групи на імʼя Ющук Олександр Миколайович та банківську картку ПриватБанк.  

Більше оголошень