«Будуть в пеклі у сусідньому казані з Нікітаю Міхалковим», - відомий ведучий про цьогорічний Оскар (ФОТО)

Ігор Кондратюк висловив свою позицію

Зробив це коротко:

Режисери і учасники вчорашньої церемонії Оскару будуть в пеклі у сусідньому казані з Нікітаю Міхалковим

Свою думку більш детально продюсер і телеведучий пояснив у коментарях:

Попри те, що актори, ведучі і організатори висловлювали підтримку Україні, все ж Росію ніхто не назвав країною-окупантом. А самі воєнні дії, які розпочав Путін, охарактеризували «конфліктом».

Ігор Кондратюк також зазначив: навіщо було згадувати Україну, якщо насправді не названо причину, з якої вони висловлювали свою підтримку.

Вони типу стурбовані через конфлікт в Україні. Але таке враження - що не знають з ким конфлікт!!! Бо взагалі не згадали Росію.

Нагадаємо, перед церемонією «Оскар-2022» всім гостям роздали сині стрічки на знак підтримки українців, яким довелося залишити свої домівки. Серед них були такі знаменитості, як режисер Паоло Соррентіно, композиторка Даяна Воррен та акторка Юн Йо Чжон. Деякі ж актори вже приходили з нагрудними значками та хустинками у синьо-жовтих кольорах. Зокрема, Бенедикт Камбербетч та Джейсон Момоа.

Також на церемонії хвилиною мовчання вшанували жертв війни в Україні.

Нагадаємо, раніше актор Шон Пен закликав до бойкоту церемонії Оскар, якщо Президенту України не забезпечать прямий зв'язок.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Оксана Герасимчук

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень