Шон Пенн привселюдно розіб'є свого Оскара, якщо Кіноакадемія не надасть слово Зеленському (ФОТО/ВІДЕО)

Актор закликав до бойкоту церемонії Оскар, якщо Президенту України не забезпечать прямий зв'язок

Шон Пенн – наша людина.

Уславлений актор і активіст – пообіцяв публічно знищити свій «Оскар» і закликав до бойкоту церемонії, якщо Американська кіноакадемія не дасть виступити президенту України Володимиру Зеленському.

Церемонія нагородження премією Оскар відбудеться вночі у неділю, 27 березня.

 

Є інформація, що офіс Зеленського проводив переговори з Академією щодо його відеозвернення, пише New York Post.

 

ВВС News Україна намагається перевірити це повідомлення.

Співведуча премії Емі Шумер в інтерв'ю програмі The Drew Barrymore Show на каналі CBS минулого тижня сказала, що пропонувала, щоб Зеленський виступив під час шоу. «Але не я продюсую все це», - додала вона.

Актор Шон Пенн приїхав до України ще до початку вторгнення Росії, щоб знімати документальний фільм, і мав кілька розмов з президентом Зеленським.

Володимир Зеленський

В інтерв'ю американському каналу CNN він заявив, що в Україні відбуваються просто жахіття і відзначив особливу мужність та єднання українців.

За його словами, те, що коїть Росія в Україні з людьми, просто розриває серце: «Це те, що я відчуваю, це те, що я бачу».

Шон Пенн в Україні

Пенн закликав бойкотувати премію Оскар, якщо президенту України не дадуть слово.

«Якщо кіноакадемія обирає не запрошувати його (Зеленського), якщо ведучі обирають не підтримувати лідера України, яку зараз обстрілюють, на яку скидають бомби, то кожне з цих рішень буде найбільш огидним моментом в історії Голлівуду. Я сподіваюсь, що цього не станеться», - заявив актор.

«Хтось скаже, що політиці не місце на Оскарі, що політика окремо, а розваги окремо. Але Академія не може зробити кращої речі, ніж дати йому (Зеленському - Ред.) можливість говорити до кожного з нас»

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Костя Культреґер

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень