Будівництво нової школи на Костопільщині на фінішній прямі

Там монтують сантехніку та фарбують фасад

Школу, де навчатиметься більше 220 учнів будуть у селі Пісків. Раніше школу у цьому селі було визнано аварійною, тому і виникла необхідність у новій.

У новозбудованій Пісківській школі, що на Костопільщині, будівельники розпочали працювати над фасадом.  Стіни будівлі нині утеплюють, наносять декоративну штукатурку та фарбують у різні кольори.

В середині також штукатурять стіни, проводять внутрішні сантехнічні роботи. А ще монтують систему опалення. Вже розпочалися також роботи із благоустрою території навчального закладу, облаштування футбольного поля та встановлення огорожі.

Школа у Піскові – одна із 14, що беруть участь у спільному проекті Мінрегіону та МОН «Новий освітній простір. У 2016 році на будівництво школи виділили більше 16 мільйонів гривень. У 2017-му роботи продовжуються, передбачається виділення 23 мільйонів: 90% профінансує ДФРР, 10% - місцевий бюджет.

У сучасному навчальному закладі навчатиметься 226 учнів. Школа матиме актову залу, перехідну галерею та їдальню. Під час її будівництва використано енергоощадні технології. А ще тут буде стадіон і спортзал.

 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Ольга Мартинюк

Ольга Мартинюк

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень