Буде, як у музеї: предмети, які псують інтер’єр вдома

Роблять його незатишним і незручним

Світлі меблі

Мають чудовий вигляд, але треба підготуватися до того, що поверхню доведеться або застилати, або чистити не рідше одного разу на місяць. Зважайте, що постійне чищення та новий бруд зверху швидко зіпсують меблі.

Скляний стіл

Конструкція виглядає дуже легко і не захаращує простір. Але згадайте, скільки разів ви думали про те, що цей стіл може розбитися. Знову ж таки, чистити і мити скляну стільницю доведеться частіше і ретельніше.

Дзеркала

У тісних та похмурих приміщеннях це єдина можливість хоч якось розширити простір.

Потрібно постійно стежити за чистотою поверхні. Погано, якщо дзеркальна панель буде заляпана або почне тьмяніти через неправильний догляд.

Темна підлога

Темна підлога, темні меблі та інші поверхні утримувати в чистоті неймовірно складно. На таких поверхнях видно кожну порошинку і плями після вологого прибирання.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Ольга Мартинюк

Ольга Мартинюк

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень