Три кольори в інтер’єрі, які псують настрій

Їх краще уникати  

Колір визначає не тільки естетику приміщення, але й впливає на наш емоційний стан.

Усім потрібно, аби дім був місцем сили. Це місце, де ми відновлюємося, і надважливу роль у цьому грає колір.

Експерти інтер’єрів назвали три кольори, які погано впливають на наш настрій і можуть пригнічувати.

Червоний

Колір асоціюється з небезпекою. Один з найбільш агресивних кольорів в історії, провокує злість. Це на рівні підсвідомості, але тіло відгукується на колір фізіологічно.

Червоний може провокувати прискорене серцебиття, загострення чуттів і навіть підвищення температури тіла. Але разом з тим, червоний має асоціації з коханням та пристрастю. Його можна використовувати в інтер’єрі, але як колір акцент. Тобто тільки якусь деталь робити червоною.

Сірий

Чистий сірий колір не має жодних позитивних переваг. Окремі особистості відзначають, що сірий їх заспокоює, втім у більшості він викликає нудьгу. Разом з тим, сірий один з найпопулярніших кольорів в інтер’єрі. Його використовують, аби мінімізувати перевантаження та плутанину.

Колір справді куди складніший, ніж здається, але його треба використовувати з розумом.

Чорний

До групи чорного зарахуємо умовно насичений темно-синій і інші глибокі темні, Вважається, що такий колір стимулює мозок. Але при цьому у такому приміщені неможливо розслабитися.

Надавайте перевагу краще жовтому. Він теж стимулює мозок, але при цьому заспокоює і в оточенні з жовтим справді можна розслабитися. А пастельні кольори жовтого розслабляють та викликають спогади про щасливіші моменти та теплі, сонячні дні.

Джерело: 24 канал

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Ольга Мартинюк

Ольга Мартинюк

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень