Одна деталь, яка псує вигляд усієї кімнати

Найчастіше після ремонту саме ця деталь має найбільш недолугий вигляд

Текстиль вдома грає чи не ключову роль в інтер’єрі. Він може створювати потрібний настрій і буди продовженням загальної концепції. Але невдало підібрані кольори й фактура можуть все зіпсувати. І найчастіше йдеться про штори.

Карниз

Обговорити його вигляд треба ще на стадії початку ремонту. Визначити, чи це буде стельовий карниз, настінний і чи буде він взагалі. Від цього рішення залежить вигляд кімнати.

Наприклад, стельовий карниз дозволяє зробити простір ширшим і вищим, коли штори висять від підлоги й стелі та трохи виходять за межі вікна.

Якщо стелі високі, таке рішення зробить кімнату ще вищою, але при цьому вона здаватиметься вужчою.

Тканина

Модель вибирають за трьома основними параметрами: колір, фактура і щільність.

Колір повинен гармоніювати з інтер'єром – стіни, меблі, двері. Фактура також має поєднуватись з основними елементами текстилю, так само як і нанесений на тканину малюнок.

Щільність матеріалу дозволяє не тільки сховатись від сонячних променів, але й створити в кімнаті особливий затишок.

Тому тонкі фіранки в кімнаті, вікна якої виходять на південь, будуть не тільки недоречними, але з-під них будуть видні батареї, що також не скрасить приміщення.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Ольга Мартинюк

Ольга Мартинюк

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень