Бродячих собак на Рівненщині відловлять та відвезуть до Луцька

Господарів закликають бути уважними, аби їхніх улюбленців не забрали

1-2 травня у Володимирці відловлюватимуть бродячих тварин. Забраних собак відвезуть у притулок, що в Луцьку.

Володимирецька селищна рада вже не вперше співпрацює з громадською організацією «Порятунок чотирилапих», що у Луцьку. Минулого разу вони працювали у березні. Тоді з вулиць забрали 18 псів. З бюджету за це заплатили 32400 гривень (по 1800 за тварину).

Господарів закликають бути уважними, аби їхніх улюбленців не забрали. В березні вже були такі випадки, проте тоді власникам повернули їхніх собак. Хоча, до відома, забираючи свого улюбленця назад, недобросовісні власники заплатять штраф у розмірі 1500 гривень.

Проблема бродячих тварин вирішується лише комплексно. Відлов не допоможе, якщо власники будуть безвідповідально ставитись до своїх улюбленців.

 

Собак, котів та інших тварин треба належно доглядати, роблячи усі необхідні щеплення; вигулювати на повідку і не відпускати без контролю; стерилізувати при необхідності, не провокуючи неконтрольованого розмноження; не виганяти з двору старих чи немічних.

 

Лише спільними зусиллями можна вирішити цю проблему, - наголошують у селищній раді Володимирця. 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Анна Карпець

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень