Незаконні скотомогильники знайшли у лісі на Львівщині (ФОТО)

Під час скидання решток затримали сина старости

У селі Боянець Львівської області місцеві підприємці, які займаються забоєм худоби, роками вивозять і викидають кістки та нутрощі тварин.

Місце для поховання трупів тварин – біля лісу, повідомив керівник ГО «Дорожній контроль Захід» Олександр Клімов.

Одного разу під час скидання решток тварин затримали сина старости села Боянець Петра Голода – 30-річного Андрія, обов’язком якого є слідкувати за порядком на своїй території.

Під час патрулювання поліцейські офіцери Великомостівської громади помітили підозрілий автомобіль з причепом в лісопосадці поблизу села Боянець.

 

Водій в цей час скидав тваринні решки у викопану яму. Помітивши правоохоронців, чоловік покинув причіп, сів у своє авто та почав втікати. На вимогу поліцейських зупинитись не реагував, – кажуть у поліцїі.

Втікача правоохоронці наздогнали за кілька кілометрів. На нього склали адміністративний протокол за невиконання вимог про зупинку. Також на місце викликали слідчих, які зафіксували скидання відходів у незаконний скотомогильник.

За словами Петра Голода, в селі багато підприємців займаються скуповуванням і забоєм худоби, а рештки викидають під лісом.

Він розповів, що місцева влада бореться з цим, однак проблема не вирішена роками. Про незаконні скотомогильники в Боянці повідомлялося ще у 2017-2018 роках. У нелегальному викиді тваринних решток підозрювали тодішнього сільського голову Василя Пограничного.

Також відомо, що нещодавно в село приїжджала комісія обласної екоінспекції, після цього скотомогильники поприбирали. Старості теж виписали штраф.

Джерело: Zaxid.net

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Аліна Тис

Аліна Тис

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень