Коштують як машини: найдорожчі породи собак (ФОТО)

Перелік

Тибетський мастиф – до 8 000 доларів

Висока вартість тибетського мастифа зумовлена складністю утримання такої собаки – вона потребує довгих прогулянок і ретельного догляду за шерстю. До того ж має схильність до цілого переліку захворювань. Втім, у відповідь на турботу пес подарує своїм господарям нескінченну відданість та ніжність, варту будь-яких грошей.

Фараоновий собака – до 7 000 доларів

Це дуже розумні та спортивні створіння. А слабким місцем породи є здоров’я – фараонові собаки надзвичайно чутливі до стресу, мають схильність до проблем з травленням та нервовою системою

Пемброк-вельш-коргі – до 1 500 доларів

Висока вартість цих собак зумовлена їхньою «королівською» історією. Коргі були улюбленцями покійної королеви Єлизавети II й взагалі відносяться до фаворитів британської монаршої родини. Історія породи налічує понад тисячу років. Це дуже розумні, енергійні та доброзичливі створіння. 

Бордоський дог – до 1 200 доларів

З них виходять прекрасні охоронці, адже бордоси, на відміну від більшості сторожових псів, схильні проявляти пильність, а не агресію до незнайомців. Свою сім'ю представники породи буквально обожнюють. Проте потребують чимало зусиль на виховання та підтримання здоров’я.

Салюкі – до 2 500 доларів

Деякі дослідники припускають, що ці граційні собаки існують уже понад 5000 років. Відомо, що бедуїни Близького Сходу розводили їх для полювання у пустельних пісках.

До наших днів салюкі дійшли як дуже горді та незалежні, але при цьому ніжні та віддані собаки. Втім, виховання цих собак потребує чималих зусиль, адже нерідко інстинкт мисливця у них переважає над послухом.

Чау-чау – до 1 000 доларів

Кудлатих велетнів найчастіше порівнюють з левами чи ведмедями. І чау-чау справді здатні проявляти настороженість і навіть агресію до незнайомців, наче дикі.

Свою родину натомість вони люблять дуже віддано. Серед недоліків породи слабке здоров’я, надмірна упертість та низькі, порівняно з іншими собаками, здібності до навчання.

Джерело: OBOZREVATEL

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Анна Карпець

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень