Бред Пітт склав заповіт

Відомо, кому дістануться гроші після смерті актора

54 роки - це найкращий вік, щоб думати про вічний спочинок, - вирішив Бред Пітт і звернувся до нотаріуса для складання заповіту. Голлівудський актор, чий статок оцінюється в кілька сотень мільйонів доларів, визначився з тим, кому після його смерті дістануться всі гроші.

Цікаво, що Анджеліні Джолі з багатомільйонного статку Пітта не дістанеться нічого, проте діти зіркового подружжя зможуть скористатися трастовим фондом у 250 млн доларів по досягненню 18 років. Всі гроші будуть поділені між 6 дітьми порівну, так як навіть прийомні діти Анджеліни, які з'явилися у неї до шлюбу з Піттом, зараз офіційно ним усиновлені.

За повідомленнями американських ЗМІ, Бред хоче переконатися, що колишній дружині не дістанеться ні цента, незважаючи на їхнє недавнє примирення. Повідомляється також, що у Пітта немає ніяких небезпечних захворювань, навпаки - Бред серйозно займається своїм психічним і фізичним здоров'ям. Він регулярно відвідує психотерапевта, контролює кількість випитого алкоголю, а також багато часу присвячує мистецтву і занять спортом.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Оля Багній

Оля Багній

Теги: Бред Пітт
Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень