Бойко забрав мастифів із розплідника на Радіозаводі

Але не всіх

У Рівному досі не можуть демонтувати незаконний розплідник собак. Прибрати тибетських мастифів і клітки з території колишнього Радіозаводу не вдається через постійне гальмування процесу, начебто, власниками цього майна.

У лютому фірма «ІнтерЕкоПласт» подала апеляційну скаргу на попереднє рішення суду про ліквідацію розплідника, каже начальник міського відділу держвиконслужби Павло Якобчук:

Є ухвала апеляційного суду про прийняття до розгляду апеляційної скарги від фірми, яка начебто називається «ІнтерЕкоПласт» і вважає, що це її майно, її розплідник. У виконавця обов’язок був зупинити виконавче провадження і воно станом на сьогодні зупинене.

Розглядатимуть апеляційну скаргу практично через місяць – 7 травня. До моменту ухвалення судом рішення виконавці не мають права проводити на території Радіозаводу жодних демонтажних робіт.

Між тим, двох цуценят породи тибетський мастиф, яких виконавча служба ще наприкінці січня помістила на перетримку у стерилізаційний центр, буквально через тиждень забрали власники. За ними із документами з’явився сам Юрій Бойко, каже керівник установи Наталія Ющук:

Ми цих цуценят забрали і мастифи тиждень були в нас. А  через тиждень приїхав Бойко. Власником виявилася Корецька. На скільки я розумію, це його дружина. Вона на територію не заходила, не захотіла. Бойко сам їх обох забрав. 

 

Він показав документи – паспорти на собак у яких були вказані номери чіпів. Спеціальним визначником він знайшов ці самі чіпи і забрав собак.

Утім, брати на їхнє  місце інших собак із розплідника у стерилізаційному центрі більше не збираються. Керівник Центру каже, що ця порода надто агресивна і становить загрозу для інших тварин. Крім того, місце, де перебували двоє попередніх цуценят, нині зайняте іншими собаками.

Додамо, що тижнева перетримка цуценят разом з їх транспортуванням обійшлася стерилізаційному центру у понад 1,5 тисячі гривень. За словами Наталії Ющук, ці кошти Бойко виконавчій службі уже компенсував, однак на рахунок Центру їх досі не переказали.

Наші новини у ТelegramНомер у Viber: 063-73-4-106-4

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень