Близько тисячі працівників «Рівнеазоту» збираються скоротити. Міська влада б’є на сполох (ОНОВЛЕНО)

І звертатиметься з цього приводу до президента, міністрів та нардепів Рівненщини

Рівнеазот

Під час сьогоднішньої сесії міської ради підняли гучне питання масового звільнення працівників на хімічному гіганті регіону.

Йдеться про підприємство «Рівнеазот», на якому загалом працює близько 2,5 тис. людей.

 

Хімічний гігант опинився у скрутній ситуації через скасування квот на ввезення російських міндобрив в Україну. Рівненському підприємству - разом з іншими подібними по всій країні - загрожує зупинка виробництва і звільнення працівників. 

За словами міського голови Володимира Хомка, йдеться про скорочення близько тисячі працівників підприємства. Крім того, «Рівнеазот» - це основне підприємство міста, яке систематично наповнює міську казну.

Колишній очільник Рівного Володимир Хомко

З цього приводу Рівнерада вирішила направити відразу два звернення з проханням втрутитися в ситуацію і не допустити масового скорочення працівників. Перше адресують президенту та міністрам України, друге – народним депутатам від Рівненщини.

Наші новини у ТelegramНомер у Viber: 063-73-4-106-4

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень