Працівників РДА на Рівненщині потрібно скоротити на третину, - Кабмін

Органам місцевого самоврядування потрібна оптимізація

Кількість працівників райдержадміністрацій на Рівнещині потрібно скоротити на третину. До такого висновку дійшли в Уряді. Робоча група в Кабміні на чолі з міністром Кабінету міністрів Дмитром Дубілетом проаналізувала роботу органів місцевого самоврядування та виявила, що РДА та керівництво ОТГ виконують багато однакових функцій. Результати роботи Дубілет і прем'єр Олексій Гончарук представили керівництву Рівненської області під час відео-конференції, розповідає заступник голови Рівненської ОДА Ігор Тимошенко:

Рекомендований рівень скорочення по рівненській області 32,5%. Всі відділи пропорційно скорочуватимуться в райдержадміністраціях.  Для того, аби це зробити – не вистачає ще самої постанови Кабміну, яка б все чітко регламентувала та вступила в дію.

В межах оптимізації також пропонують ліквідувати такі напрями на рівні районних адміністрацій, як агропромисловий розвиток і торгівля, взаємодія з громадськістю, туризм та курорти і охорона здоров’я.

Пропозиції щодо удосконалення роботи Рівненська ОДА ще має вивчити та висловити власні аргументи.

Наші новини у ТelegramНомер у Viber: 063-73-4-106-4

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень