Благородне і незвичайне гінкго посадив у Рівному Юрій Вознюк

Благородні тепер ростуть в Рівному

У центральному парку чотири незвичайних дерева «Гінкго білоба» висадили сім‘ї відомих рівнян.

Своє родинне дерево разом з дружиною Зоряною посадив і депутат Верховної Ради України 7-8 скликань, кандидат на посаду міського голови Рівного Юрій Вознюк.

В рамках проєкт «Озеленення України» висадили в центральному парку Рівного благородні дерева – гінкго білоба. Їх називають найдревнішими деревами у світі, бо росли вони ще в часи юрського періоду. Хочу, щоб через 30, 40, 50 років сюди прийшли мої внуки, правнуки і побачили результати нашої праці, – розповідає Юрій Вознюк.

Дерево «Гінкго білоба» висадив також і чинний міський голова Володимир Хомко.

Він зауважив, що таких насаджень у Рівному ще немає. Вони довговічні, тому тривалий час радуватимуть рівнян своїм незвичайним виглядом.

Родинні дерева гінкго білоба посадили й кандидати в міські депутати Андрій Біланчук – віце-президент Народного клубу «Верес», засновник компанії «Автоплюс» та Маріан Года – директор рівненського пивзаводу «Рівень».

* на правах реклами

Наші новини у Тelegram. Номер Радіо ТРЕК у Viber: 063-73-4-106-4

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Аліна Тис

Аліна Тис

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень