Біля митниці – бездоріжжя: у Рівному перевірили одне з найгірших місць (ФОТО)

Шляховики чекають результати тендерів, а автовласники за власний кошт ремонтують автомобілі

Фото - Радіо Трек.

Глибокі ями, колійність та відсутність розмітки створюють аварійну ситуацію на вулиці Млинівській у Рівному.

Йдеться про ділянку біля митниці та колишнього «Пакко».

Тут під час комісійного огляду патрульні наміряли ями глибиною до 8 см. Єдине з чим все добре – дорожні знаки, які попереджають водіїв про ямковість та наявність пішохідного переходу.

Фото - Радіо Трек.

На цю ділянку дороги часто скаржаться водії, каже інспектор відділу безпеки дорожнього руху патрульної поліції Сергій Смалько:

- Наявна ямковість, напливи, нерівності, просідання дорожнього покриття. Глибина ям перевищує гранично допустимі норми. Напливи – висотою до 7 см, що є порушенням правил норм та стандартів утримання автомобільних доріг. Тут відсутні дорожня розмітка пішохідного переходу, яку необхідно нанести після м’якого ремонту. Не працює зливова каналізація, що під час зливи, наприклад, утруднює процес пересування дорогою. Тут тільки зі знаками усе нормально. До речі, є ще проблеми із зеленими насадженнями. Вони дуже близько до дороги і влітку крони дерев можуть трохи закривати видимість водію.

Дорожніх робіт на момент комісійного огляду шляховики тут не проводили.

Фото Дарини Ковальчук.

Втім про цю ділянку посадовці ШЕУ знають і за неї їх навіть штрафували. Начальник дільниці № 1 Рівненського ШЕУ Віталій Кончук запевнив, що Млинівську почнуть ремонтувати у травні.

- Після Великодня завершаться відкриті торги, які проводить міське управління ЖКГ, і тоді стане відомим ім’я переможця тендеру. Орієнтовна вартість робіт – 1 мільйон 380 тисяч гривень.

Скрін з сайту ProZorro

Стан дорожнього полотна, справді, критичний. Але подивіться, який транспорт тут їздить. Вулицю використовують як магістральну. Тобто асфальт руйнує перевантажений транспорт.

Щодо вчасного обслуговування дорожнього полотна, то Віталій Кончук зазначив, що на це не завжди виділяють кошти з міського бюджету.

Фото Дарини Ковальчук.

Довідково: Загалом патрульні Рівненщини склали два десятки адміністративних матеріалів на посадовців, які не вчасно ремонтують дороги. Крім того, за грубі порушення правил та стандартів утримання доріг, правоохоронці склали ще й близько сотні приписів. І це лише перші результати весняного комісійного обстеження. Триватимуть такі обстеження до 21 квітня.

Наші новини у ТelegramНомер у Viber: 063-73-4-106-4

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень