Водій автомобіля на «євробляхах» збив дорожній знак в Рівному і втік (ФОТО)

На острівці безпеки, що на вулиці Романа Шухевича

Фото - УПП в Рівненській області

Напередодні ввечері, 13 січня, ДТП без потерпілих сталася на вулиці Шухевича в Рівному.

Як повідомила речниця патрульної поліції області Оксана Юрченко аварія сталася близько 23 години. З її слів, про аварію поліцію повідомив свідок.

 - Свідок повідомив, що близько одинадцятої вечора побачив, як з острівця безпеки позашляховик білого кольору (іноземна реєстрація) збив дорожній знак, та зник з місця події. Прибувши на місце події, було виявлено пошкоджений дорожній знак 4.7. «Об'їзд перешкоди з правого боку». Транспортного засобу, який би міг пошкодити даний дорожній знак не виявлено. По даному факту було проінформовано ВБДР УПП в Рівненській області, - повідомила Оксана Юрченко.

Встановити на місце дорожній знак повинен власник вулично-шляхової мережі. Якщо водія знайдуть, пояснила Оксана Юрченко, то оштрафують.

Фото з місця події виклали також і у соціальних мережах.

Фото Івана Матвіїва

Як відомо, обов’язкове облаштування острівців безпеки на нерегульованих пішохідних переходах, якщо проїзна частина дороги має чотири та більше смуг руху, передбачено новими державними будівельними нормами.

Нагадаємо, задля безпеки пішоходів на одній з найбільш завантажених вулиць Рівного – Шухевича – ще влітку 2018-го року облаштували острівці безпеки.

Наші новини у Тelegram. Номер у Viber063-73-4-106-4

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень