Білоруси вчили рівненських лісівників боротись із пожежами

Делегація лісівників Рівненського обласного управління лісового та мисливського господарства їздила за досвідом до колег

Рівненські лісівники взяли участь у республіканському семінарі на тему: «Організація охорони лісів від пожеж», під час якого було продемонстровано протипожежне облаштування лісгоспів, техніка, яка використовується для боротьби з вогнем тощо.

Питання лісових пожеж актуальне для прикордонних територій Рівненської та Брестської областей, де болотиста місцевість подекуди заважає дістатися у віддалені місця виникнення лісових пожеж. Саме тому під час навчань відпрацьовувалася можливість тушіння пожеж на болотах з використанням спеціальної техніки та авіації.

Начальник відділу охорони та захисту лісу Віктор Глущик наголосив, що саме використання авіації при найвищому класі пожежної небезпеки, яка по кілька разів на добу облітає лісові масиви, дозволяє оперативно виявляти осередки лісових пожеж, що дає змогу їх швидко локалізувати.

Про це повідомляє Рівнеліс.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Знайдено паспорт на прізвище Василюта

Знайдено паспорт Василюти Аріни Миколаївни 2006 р-н. Документ можна забрати у чергового на першому поверсі Міськвиконкому, що на вулиці Соборній, 12а 

Загублено документи Скібінський/Скібінська

Загублені документи, видані на ім'я та прізвище Микола Скібінський: студентський квиток, посвідчення водія, id картка. А також техпаспорт на мотоцикл, виданий на ім'я та прізвище Олена Скібінська.  

Знайдено автомобільні номера

  Знайдено автомобільні номера ВК1273НА , ВК7773ВК

Більше оголошень