Біле озеро на Рівненщині: на березі землю - продали, дорогу - ще не зробили

І що з цього буде?

Понад 20 соток землі у рекреаційній зоні на березі Білого озера дозволила продати Рівненська обласна рада на останній сесії.

Її викупить за 148,5 тис. грн власник розташованих тут будиночків для відпочинку В’ячеслав Росошик. Начебто під будівництво відпочинкового комплексу.

Досі ділянка перебувала у постійному користуванні Рівненської обласної комунальної аварійно-рятувальної служби на водних об’єктах. 

Заступник голови Рівненської ОДА Ігор Тимошенко на брифінгу пояснив:

Стосовно намірів приватного інвестора, який придбав там нерухоме майно і має право на реалізацію свого інвестиційного проєкту, напевно, побачимо, як будуть реалізовані ці плани, тоді будемо конкретніше говорити.

Щодо дороги до Білого озера, то, за словами Тимошенка, основний магістральний шлях, який проходить через Вараш, Більську Волю, Рудку, будують в межах програми «Велике будівництво».

А от 14 з 17 км дороги обласного значення Городок-Озерці-Рудка і надалі у незадовільному стані.

 

І рішення щодо ремонту цієї ділянки ухвалюватимуть тоді, коли звернеться за цим місцева влада і буде розроблена проєктно-кошторисна документація.  

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Мирослава Опанасик

Мирослава Опанасик

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень