Безвіз для росіян – все! В Україні почав діяти візовий режим для громадян рф

Тепер щоб потрапити в Україну росіяни мають подолати довгий шлях

Відсьогодні почало діяти рішення про припинення безвізових поїздок для росіян. Тепер для того, аби потрапити в Україну громадянам рф потрібно буде оформляти візи.

Подорожі без візи – це привілей для громадян розвинутих демократій, які не вбивають мирних людей і не зазіхають на суверенітет інших держав. І росія у цей список явно не потрапляє, – повідомив голова Державної прикордонної служби України Сергій Дейнеко у Facebook.

У Міністерстві закордонних справ розповіли:

Для того, щоб отримати візу для в’їзду в Україну, росіяни мають виїхати, наприклад, до Естонії, Польщі, Молдови чи ще якоїсь країни. І там податись на візу. Видавати мають стандартні типи віз - транзитні «В», короткострокові «С» та довгострокові «D».

 

Транзитні дозволяють бути в України 5 днів, короткострокові – 90 днів протягом пів року (може бути один в'їзд чи багато в'їздів), а також довгострокові для майбутнього оформлення дозволу на проживання.

Але це ще не все.

З 1 липня росіяни законно можуть потрапити в Україну якщо у них крім візи є:

  • у них є з собою сума, яка рівна 20 прожитковим мінімумам на місяць – 52 000 грн;
  • у них є запрошення для приїзду в Україну, а також закордонний паспорт та ксерокопія паспортних даних сторони, що приймає у гості.

Джерело: ТСН

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Аліна Тис

Аліна Тис

Відкрити плей-лист

Собаку з двома нашийниками бачили у Новому Дворі

У Новому Дворі помітили собаку. На вигляд це довгошерста німецька вівчарка, має два нашийники.

Пес знайшов гаманець із банківськими картками

На вулиці Григорія Сковороди собака знайшла гаманець із банківськими картками. Одна із карток зареєстрована на ім'я Марії Бекеш. 

Знайдено паспорт на прізвище Василюта

Знайдено паспорт Василюти Аріни Миколаївни 2006 р-н. Документ можна забрати у чергового на першому поверсі Міськвиконкому, що на вулиці Соборній, 12а 

Більше оголошень