Безвіз для росіян – все! В Україні почав діяти візовий режим для громадян рф

Тепер щоб потрапити в Україну росіяни мають подолати довгий шлях

Відсьогодні почало діяти рішення про припинення безвізових поїздок для росіян. Тепер для того, аби потрапити в Україну громадянам рф потрібно буде оформляти візи.

Подорожі без візи – це привілей для громадян розвинутих демократій, які не вбивають мирних людей і не зазіхають на суверенітет інших держав. І росія у цей список явно не потрапляє, – повідомив голова Державної прикордонної служби України Сергій Дейнеко у Facebook.

У Міністерстві закордонних справ розповіли:

Для того, щоб отримати візу для в’їзду в Україну, росіяни мають виїхати, наприклад, до Естонії, Польщі, Молдови чи ще якоїсь країни. І там податись на візу. Видавати мають стандартні типи віз - транзитні «В», короткострокові «С» та довгострокові «D».

 

Транзитні дозволяють бути в України 5 днів, короткострокові – 90 днів протягом пів року (може бути один в'їзд чи багато в'їздів), а також довгострокові для майбутнього оформлення дозволу на проживання.

Але це ще не все.

З 1 липня росіяни законно можуть потрапити в Україну якщо у них крім візи є:

  • у них є з собою сума, яка рівна 20 прожитковим мінімумам на місяць – 52 000 грн;
  • у них є запрошення для приїзду в Україну, а також закордонний паспорт та ксерокопія паспортних даних сторони, що приймає у гості.

Джерело: ТСН

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Аліна Тис

Аліна Тис

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень