«Без України міцного Європейського Союзу не буде», – Зеленський

Президент заявив, що Україна готова в НАТО

На фото Володимир Зеленський. Фото НВ
На фото Володимир Зеленський. Фото НВ

Президент України Володимир Зеленський вважає, що українська армія готова до вступу в НАТО, однак держава досі не отримує такої пропозиції.

На думку глави держави, такий потужний партнер, як Україна, необхідний Північноатлантичному альянсу, якщо Захід планує відповідати таким світовим викликам, як, зокрема, зміцнення Росії.

Позиція моя дуже проста: ми готові до НАТО. Рівень наших фахівців, наших реформ. Ми не отримуємо те, на що розраховуємо. Але нам здається, що ми потрібні НАТО, що без України міцного Європейського Союзу не буде, – розповів Володимир Зеленський час форуму «Ялтинська Європейська стратегія» (YES).

Між тим Володимир Зеленський додав, якщо Північноатлантичний альянс ігноруватиме прагнення України приєднатися до військового-політичного союзу, це буде помилкою.

Українська армія – одна з найпотужніших у світі та готова до вступу до НАТО, – вважає президент.

Також він зазначив, що розуміє скептичне ставлення деяких політиків країн НАТО щодо питання вступу України до організації, однак сподівається, що у майбутньому ця ситуація зміниться.

Джерело: Главком 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Аліна Тис

Аліна Тис

Відкрити плей-лист

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Знайдено паспорт на прізвище Федорчук

У Рівному на вул. Київська в районі Спорттоварів знайдено паспорт, на прізвище Федорчук Юрій. Власник може звертатися за номером

Знайдено посвідчення з інвалідності на прізвище Ющук

Знайдено посвідчення з інвалідності другої групи на імʼя Ющук Олександр Миколайович та банківську картку ПриватБанк.  

Більше оголошень