Без світла, а можливо й без тепла. Як підготуватися до зими в реаліях війни

Агресор може посилити терор української енергетичної системи

Українцям краще завчасно підготуватися до зими, адже росія може посилити терор проти енергетичної системи із настанням холодів.

Тепловики просять усіх мешканців країни максимально утеплити своє житло, а власників індивідуального опалення – перевірити котли. Провести усі поточні й профілактичні роботи треба до настання перших холодів, застерігає Нафтогаз.

Якісно утеплені будинки краще зберігають температуру в приміщенні, що дуже важливо у разі відключення теплопостачання. Однак навіть якщо відключень не станеться, проведена робота точно не буде зайвою.

Попри те, скільки в країні газу, ми маємо дбати про енергоефективність. Будь ласка, підготуйте свої оселі так, щоб ми мали змогу економити газ. Це впливає не лише на обсяг ресурсу, а й на платіжки, – зазначив голова «Нафтогазу» Олексій Чернишов.

Людей з індивідуальними газовими котлами теж закликають споживати паливо економно. Таких споживачів просять провести профілактику обладнання та у разі потреби встановити більш ефективне.

«Нафтогаз» планує накопичити до другого опалювального сезону в умовах повномасштабної війни 14,7 млрд кубометрів газу. У сховищах вже 84,35% від цього обсягу.

Тепловикам також потрібно до настання холодів відремонтувати мережі та сформувати запаси обладнання та запчастин, яке стане в пригоді у разі аварій. Проте ключовим залишається безпековий фактор.

Джерело: OBOZREVATEL

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Ольга Мартинюк

Ольга Мартинюк

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень