

Це працює
Риба – дуже корисний продукт, однак готувати її люблять не усі. Проте, якщо ви скористаєтеся певними секретами, готування риби не викликатиме у вас страху.
Спочатку продукт слід очистити від луски, вимити, а потім порізати на великі шматочки. Далі потрібний пакет. У нього треба всипати сіль, перець, борошно та улюблені спеції.
Можна додати панірувальні сухарі або манку.
Рибу необхідно покласти в пакет і перемішати з усіма компонентами, щоб шматки були повністю в паніровці.
Потім форму для запікання треба застелити пергаментним папером. Олією при цьому нічого змащувати не потрібно. Рибку викладіть акуратно, щоб шматки не торкалися один одного.
Запікайте рибу протягом 20 хвилин при температурі 220 градусів, але через 10 хвилин від початку готування змастіть тушку олією, тоді отримаєте апетитну і хрустку скоринку.
Смачного!
Джерело: pixelinform
Радіо Трек: НОВИНИ
Зеленський прийняв рішення: що буде з переведенням годинника у березні?
Запах старості зникне за один день: вдалий лайфхак для дому, який може зробити кожен
Після війни будуть нові гроші: НБУ показав, як вони виглядатимуть
Пільги для УБД: хто може їх втратити у 2025 році
Долар і євро вже не в моді — як українцям найкраще зберігати гроші у 2025 році?
Знаменита намазка на хліб з 2 інгредієнтів, яку обожнювали в СРСР: рецепт за 50 гривень
Чому японці не пахнуть потом: прості секрети, які справді працюють
Як не зіпсувати смажену картоплю: ТОП-3 поширені помилки
Загадка для рибалок: Чому риба клює на хробака, який не водиться у воді
Будете закривати тільки так: пікантні огірочки по-фінськи
У Рівному поряд з кафе "Fortissimo" знайдено пенсійне посвідчення, на ім'я Ремізова Віра Олексіївна За деталями звертайтесь за номером: +380964330774
У Рівному шукають вівчарку по кличці Луна. Зелений ошийник, зникла в районі Боярки 5 лютого. Номери власників: 0969732925
Біля магазина «Копійка» на розі вулиць Грушевського та Гайдамацької (колишня Струтинської) знайшли ключі. Телефонувати за номером: 0689097415