Без олії та смороду: дивовижний одеський спосіб готування риби
Це працює
Риба – дуже корисний продукт, однак готувати її люблять не усі. Проте, якщо ви скористаєтеся певними секретами, готування риби не викликатиме у вас страху.
Спочатку продукт слід очистити від луски, вимити, а потім порізати на великі шматочки. Далі потрібний пакет. У нього треба всипати сіль, перець, борошно та улюблені спеції.
Можна додати панірувальні сухарі або манку.
Рибу необхідно покласти в пакет і перемішати з усіма компонентами, щоб шматки були повністю в паніровці.
Потім форму для запікання треба застелити пергаментним папером. Олією при цьому нічого змащувати не потрібно. Рибку викладіть акуратно, щоб шматки не торкалися один одного.
Запікайте рибу протягом 20 хвилин при температурі 220 градусів, але через 10 хвилин від початку готування змастіть тушку олією, тоді отримаєте апетитну і хрустку скоринку.
Смачного!
Джерело: pixelinform
Радіо Трек: НОВИНИ