Без олії та смороду: дивовижний одеський спосіб готування риби

Це працює

Риба – дуже корисний продукт, однак готувати її люблять не усі. Проте, якщо ви скористаєтеся певними секретами, готування риби не викликатиме у вас страху.

Спочатку продукт слід очистити від луски, вимити, а потім порізати на великі шматочки. Далі потрібний пакет. У нього треба всипати сіль, перець, борошно та улюблені спеції. 

Можна додати панірувальні сухарі або манку.

Рибу необхідно покласти в пакет і перемішати з усіма компонентами, щоб шматки були повністю в паніровці.

Потім форму для запікання треба застелити пергаментним папером. Олією при цьому нічого змащувати не потрібно. Рибку викладіть акуратно, щоб шматки не торкалися один одного.

Запікайте рибу протягом 20 хвилин при температурі 220 градусів, але через 10 хвилин від початку готування змастіть тушку олією, тоді отримаєте апетитну і хрустку скоринку.

Смачного!

Джерело: pixelinform

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Юлія Вознюк

Юлія Вознюк

Відкрити плей-лист

У Рівному знайшли посвідчення учасника бойових дій

У Рівному на зупинці 12 школа, знайшли посвідчення учасника бойових дій. Документ виданий, на ім'я Рогожніков Віктор Петрович. За деталями звертайтесь за номером: 099 92 60 612

У Рівному знайшли техпаспорт на прізвище Поліщук

У Рівному 1 листопада знайдено техпаспорт, в районі масив Київський. Документ виданий, на ім'я Поліщук Наталія Володимирівна. За деталями звертайтесь за номером: 096 118 5225

У Рівному знайшли посвідчення водія та документи

У Рівному на автовокзалі на вулиці Київській знайшли посвідчення водія і техпаспорти, на ім'я Валерія Володимировича Смикало. За деталями звертайтесь за номером: 067 64 57 603

Більше оголошень