Без дітей, чи... Види та особливості готелів 18+

Вони нерідко відлякують туристів, але дарма

Відносно недавно у сфері туризму з'явились готелі з позначкою 18+.

Подібну концепцію готелів вперше запропонували на Карибах.

Проте, попри двозначне позначення у назві, що відлякує багатьох туристів, ці готелі часто не носять у своїй концепції нічого, що виходить за рамки пристойності. 

Крім використання позначення 18+, можна зустріти напис «adult only» у назві готелю, що означає «тільки для дорослих». У той час, як одних відлякує цифра 18+ у назві, інші охоче їдуть сюди, сподіваючись провести незабутню відпустку, згодом розчаровуючись від зовсім іншого формату готелю, ніж їм хотілося. «Adult only» організовують тихий і спокійний відпочинок без дітей, або ж навпаки - галасливий і активний нон-стоп без права на відпочинок.

Розгляньмо основні види готелів 18+.

Тихий та розслаблюючий відпочинок

Сюди допускаються сім'ї з дітьми, якщо діти досягли вісімнадцятирічного віку. Втім, зазвичай він до смаку парам, що обирають тиху спокійну музику, розмірені прогулянки пляжем і спа-процедури.

Тут грає класична музика, люди не нав’язливі, а шоу-програм з анімацією взагалі може не бути. Середній вік відвідувачів від 40 років, але не обов’язково, все залежить від індивідуальних уподобань.

Готель для молодят та романтиків

Тут так само немає маленьких дітей. Молоді пари, що обрали такий готель, отримають повний спектр послуг для романтичного проведення часу разом.

Бунгало зі своїм пляжем, романтична музика та інтер’єри кафе, що налаштовують на високі почуття, послуги музикантів, що грають національну музику для закоханих, спільні спа та багато іншого.

Переходимо до більш галасливих варіантів готелів 18+

Тусовочні готелі для молоді

Готелі, націлені на активну повнолітню молодь. Їхній середній клієнт приїздить, щоб відриватися, і не готовий витрачати жодної хвилини свого відпочинку на сон.

Гучна клубна музика, конкурси, купання в басейнах, пінні вечірки, цілодобовий бар та море алкоголю, це те, що характеризує їх. Веселощі в цих готелях тривають без перерви, цілодобово гучна музика закликає молодь на танцмайданчик. А вранці усі вибираються на пляж, продовжуючи веселощі у ритмі нон-стоп.

Готелі зовсім для дорослих

Це вид готелів, завдяки якому всі попередні категорії лякають туристів лише позначкою 18+.

Основними відвідувачами таких готелів стають розкуті пари, які бажають урізноманітнити своє сімейне життя або не звикли соромитися відпочинку без одягу.

Іноді сюди потрапляють і випадкові туристи, але дуже рідко - турагенти завжди попереджають своїх клієнтів про те, що на них чекає після приїзду.

Джерело: DIP

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень