Батько нахамив, а хірург дав копня: бійка у медзакладі на Запоріжжі (ВІДЕО)

Бо обізвав алкоголіком

У Мелітополі Запорізької області у медзакладі сталася бійка. Почубилися хірург та батько хлопчика, які прийшли на огляд. Про це повідомляє «РІА Мелітополь».

Інцидент стався 9 вересня  у консультативно-діагностичному центрі на вулиці Івана Алексєєва. Батько маленького хлопчика накинувся з кулаками на лікаря-хірурга Сергія Зеваченкова на очах у пацієнтів.

Як розповів постраждалий хірург Сергій Зеваченков, він здійснює прийом пацієнтів до 14 години, далі, до 15 години, він приймає прооперованих раніше пацієнтів у палаті для перев’язок. Близько 15-ї години у кабінет зайшов чоловік з сином і дружиною.

- Я попередив, що у мене години прийому завершилися, кабінет щойно обробили антисептиком.

 

Проте, коли батько сказав, що у хлопчика гострий біль, я його оглянув. Малюкові потрібно було хірургічне втручання, у дитини був нарив.

 

Мене через 5 хвилин повинен був змінити інший лікар і я сказав батькам, що допомогу дитині надасть інший фахівець.

Але батько став мене ображати і кричати:

«А ти що, неадекватний? Або ти п'яний і не можеш сам розкрити нарив?». Після цього взагалі стався шок - він ударив мене кулаком в обличчя і розсік губу, — розповів лікар.

Лікар від таких дій чоловіка отетерів, але не розгубився і в коридорі дав копня розлюченому батькові хлопчика. Слід зазначити, що хірург Сергій Зеваченков інвалід другої групи з цукрового діабету і, як він стверджує, він не вживає алкоголь в силу свого здоров'я, тож слова візитера його розлютили.

На цьому конфлікт не закінчився. Чоловік дочекався на вулиці хірурга після завершення зміни, там схопив його за ланцюжок на шиї і почав душити.

Почалася бійка. Мені ж треба було якось захищатися, інакше він міг мене вбити.

 

Але в підсумку, він розсік мені підборіддя, вдарив в око, зачепив голосові зв'язки - я не можу говорити нормально, я отримав струс мозку, - розповідає лікар.

Після бійки хірург написав заяву в поліцію, зняв побої і пройшов медобстеження. Зараз він на лікарняному.

Батьки хворої дитини розповіли свою історію. За їхніми словами, у їхнього сина стався нарив на пальці. Дільничий лікар оглянув і скерував до хірурга, оскільки ніготь, під який пішов гній, треба було видаляти.

За свідченнями мами хлопчика, в кабінеті вони почули запах перегару і стали вимагати іншого лікаря, після чого вийшли в коридор.

Через секунду вилетів цей лікар і одразу ж вдарив чоловіка два рази ногою в живіт!

 

Всі були шоковані, діти плакали ... деякі це все почали знімати на телефон.

 

Мій син жахливо рознервувався і, щоб не травмувати його психіку і інших діток, чоловік не став захищатися, а повів дитину в машину заспокоюватися! А я, бачачи таке, зателефонувала в 102, - розказала мама хлопчика.

Вона стверджує, що хірург її ображав і погрожував, поки чоловік із сином були на вулиці.

Цей доктор накинувся одразу ж і вдарив мого чоловіка в живіт і голову. Чоловікові довелося оборонятися і пару раз він ударив доктора по обличчю.

 

Мабуть для цього Зеваченков і вибіг на вулицю, бо в коридорі він накинувся і я викликала поліцію, тож йому потрібно було показати, що побили його, а не він.

 

Ми цього так не залишимо! – розповідає, мати дитини.

Жінка додала, що після побаченого у її сина стався нервовий зрив, а у чоловіка болить живіт.

В телеграм-каналі «РІА Мелітополь» виклали відео бійки між відвідувачем і хірургом. Хто кого побив, незрозуміло, оскільки чубилися чоловіки на рівних.

Нагадаємо, що у Рівненській області після нападів на медиків у лікарнях встановлюють тривожні кнопки. 

 

До таких заходів вдалися після нападу на травматолога в одній з лікарень міста. 

Джерело - ТСН

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Юлія Вознюк

Юлія Вознюк

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень