«Балерина ферма»: Підписники блогерки Ханни Нілман закликають врятувати її від чоловіка (ФОТО)

Чоловік забороняє їй приймати знеболювальні

Відома американська блогерка Ханна Нілман (Ballerina Farms), яку називають так званою «традиційною дружиною», дала перше велике інтерв’ю, яке налякало її підписників.

Ханна вже декілька років доволі популярна серед користувачів соцмереж.

 

Вона не лише має понад 7 млн підписників у TikTok та понад 9 млн в Instagram, а також у 2023 році вона стала «Місис Америка 2023».

У блозі Ханна розповідає про її життя на фермі в Юті зі своїм чоловіком Деніелом Нілманом, який є сином мільярдера та засновника декількох авіакомпаній Девіда Нілмана.

Ханна переважно розповідає про те, як вона веде домогосподарство, виховує вісім дітей та готує їжу.

Також, Ханна Нілман вихваляла так звані «традиційні гендерні цінності», через що підписники блогерки охрестили її терміном «trad wife» - «традиційна дружина». Також багато шанувальників вважало, що це був образ Ханни задля успішної реклами бізнесу їхньої ферми.

Проте все змінилося, коли журналістка The Times Меган Аню завітала до ферми у Юті та взяла інтерв’ю у Ханни та її чоловіка. Стаття викликала не аби яке обурення в мережі серед шанувальників Ballerina Farm.

- Вісім дітей, один чоловік, сотні гектарів землі під безкрайнім небом американського заходу - і мільйони підписників у соціальних мережах, - написала у Твіттері журналістка Меган Аню.

Так, видання The Times повідомило, що чоловік Ханни, ймовірно, обдурив її заміжжям та став причиною чому блогерка кинула балет, про яку вона мріяла. Тобто саме тому ферма має назву «Ферма балерини».

Крім того, підписники звинуватили Деніела в аб’юзі та спробах контролювати дружину, що в ході інтерв’ювання Ханни підтвердила журналістка.

З інтерв’ю стало відомо, що чоловік заборонив блогерці отримувати анестезію чи знеболюване під час пологів. Він також забороняє в домі нянь чи іншу допомогу дружині.

Проте в іншому місці інтерв’ю сам Деніел розповів, що дружина інколи «настільки хворіє від виснаження, що не може встати з ліжка тиждень», проте змінювати це він не планує.

В американській мережі вже розгорнули кампанію щодо «визволення» Ханни. Підписники закликають блогерку розлучитися з чоловіком, а також пропонують допомогу.

Сама Ballerina Farm продовжує публікувати контент, а на матеріали ЗМІ чи заклики фанатів не реагує.

Джерело: Na chasi

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Олена Швидка

Відкрити плей-лист

Пес знайшов гаманець із банківськими картками

На вулиці Григорія Сковороди собака знайшла гаманець із банківськими картками. Одна із карток зареєстрована на ім'я Марії Бекеш. 

Знайдено паспорт на прізвище Василюта

Знайдено паспорт Василюти Аріни Миколаївни 2006 р-н. Документ можна забрати у чергового на першому поверсі Міськвиконкому, що на вулиці Соборній, 12а 

Загублено документи Скібінський/Скібінська

Загублені документи, видані на ім'я та прізвище Микола Скібінський: студентський квиток, посвідчення водія, id картка. А також техпаспорт на мотоцикл, виданий на ім'я та прізвище Олена Скібінська.  

Більше оголошень