47 БПЛА ударили по Росії: масштабна атака України по території РФ (ФОТО/ВІДЕО)

Ключова ціль цієї ночі – Таганрог

Взагалі-то, історично Таганрог – це Україна. Про це писав ще український письменник Антон Чехов, згадуючи власне дитинство у цьому місті.

Однак, сьогодні у Таганрогові розміщено важливий завод, де РФ модернізує свої літаки дальньої розвідки. Ті, що їх періодично і на диво всім збиває останнім часом Україна.

Так от, цей завод цієї ночі атакували українські безпілотники.

Не виключено, що нам вдалося цієї ночі пошкодити там ще один такий літак

Масована атака одразу по кількох цілях на території РФ розпочалася десь після опівночі. Українські пабліки почали повідомляти про вибухи у Таганрогові біля другої ночі

Це пишуть російські пабліки

Як повідомляє Інтерфакс

Українські спецслужби провели успішну спецоперацію в Таганрозі, вразивши за допомогою БПЛА авіабудівний завод із великою кількістю продукції військового призначення.

 

Там розпочалася пожежа, повідомив спікер Української добровольчої армії - Південь, голова Громадської ради при Одеській ОВА Сергій Братчук.

 

За його словами, завод, що зазнав ураження, авіабудівний, у нього безліч продукції військового призначення.

 

«Але найцікавіше, мабуть, - модернізація А-50 на А-50У, ті самі дуже дорогі і дуже важливі для ПКС РФ літаки, 2 штуки з яких вже було збито. Такі потужні прильоти можуть дуже серйозно перешкодити роботі заводу, та доволі надовго», - наголосив він.

Також були прильоти цієї ночі й по Курську та Ростову на Дону.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Максим Розенко

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень