Багаті та щедрі: який колір очей мають ідеальні чоловіки

За час багаторічних досліджень експерти виокремили риси людей за кольором очей

Чорні очі

Чоловіки з чорними очима мають сильну енергетику, вони пристрасні та успішні. Такі чоловіки легко досягають успіху, їм важливо мати поряд з собою партнерку, яка їх цінуватиме та любитиме. За це чоловіки з чорними очима завжди щедро дякують.

Карі очі

Чоловіки з карими очима, як вважають експерти, дуже привабливі, вони завжди мають багато друзів. Вони успішні у бізнесі, у них завжди багато справ та турбот. Чоловіки з карими очима часто бувають неймовірно багатими. Однак такі чоловіки цінують лише тих жінок, яким потрібні справжні стосунки, а не гроші.

Не варто обманювати чоловіків із карими очима, вони швидко розпізнають брехню.

Зелені очі

Чоловік із зеленими очима - мрія будь-якої жінки. Він дуже ніжний, щедрий і неймовірно сильний. Чоловіки з таким кольором очей вважаються найкращими обранцями. Такий чоловік оточить вас турботою та щедрими подарунками. За словами експертів, чоловікам із зеленими очима потрібна пристрасна і смілива жінка, яка піде з ним на авантюри та завжди підтримає його ідеї.

Крім цього, чоловіки із зеленими очима дуже люблять коли їх хвалять, але це не псує їх характер.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Ольга Мартинюк

Ольга Мартинюк

Відкрити плей-лист

Пес знайшов гаманець із банківськими картками

На вулиці Григорія Сковороди собака знайшла гаманець із банківськими картками. Одна із карток зареєстрована на ім'я Марії Бекеш. 

Знайдено паспорт на прізвище Василюта

Знайдено паспорт Василюти Аріни Миколаївни 2006 р-н. Документ можна забрати у чергового на першому поверсі Міськвиконкому, що на вулиці Соборній, 12а 

Загублено документи Скібінський/Скібінська

Загублені документи, видані на ім'я та прізвище Микола Скібінський: студентський квиток, посвідчення водія, id картка. А також техпаспорт на мотоцикл, виданий на ім'я та прізвище Олена Скібінська.  

Більше оголошень