«Аза – психотерапевт, талісман і зірка соцмереж»: В «Укренерго» показали 9-річну кішку на напівзруйнованій підстанції

Попри обстріли росіян, кішка не втекла з підстанції

На сторінці компанії «Укренерго» поділилися знімками кішки на прізвисько Аза, яка вже 9 років живе на підстанції, яку ракетними та дроновими ударами майже зруйнували росіяни.

Кішка має третю групу з електробезпеки з п'яти можливих. Добре розуміється на будові підстанції, бо щоночі обходить її вздовж і впоперек. Дотримується правил безпеки і не пошкодила жодного приладу, – написали на сторінці «Укренерго».

Напередодні першого ракетного обстрілу підстанції Аза зникла, а коли повернулася за кілька днів, то «бігала по зруйнованій будівлі, де раніше було її улюблене м'яке крісло, голосно нявкала», та, як розповів релейник підстанції Олександр, «коли побачила світло у вцілілій будівлі, зраділа, відразу ж побігла туди».

Росіяни вже 9 разів завдавали ударів по підстанції, але це не змусило кішку покинути своє житло.

Аза – психотерапевт, створює комфортну обстановку. Вона – наш талісман і зірка соцмереж, дуже комунікативна, завжди зустрічає зранку. Пережила з нами багато і стала вже частиною нашої команди, – зазначив Олександр.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Аліна Тис

Аліна Тис

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень