Автомобілі швидкої допомоги у Рівному купили для краси?

Принаймні вже 4 місяці поспіль жителі міста можуть на них лише дивитись

Карети швидкої закупили ще в липні, але і досі їх не предали у райони. І коли медики зможуть використовувати нові автомобілі швидкої допомоги - поки невідомо. 

Юрій Благодир, голова бюджетної комісії обласної ради, каже, що проблема полягає у несплаті коштів до пенсійного фонду при реєстрації транспортного засобу у сервісних центрах МВС, а сума чимала:

Стоїть 18 карет швидкої, які могли б працювати , але через те, що були не враховані платежі до пенсійного фонду, то автомобілі не запущені в роботу. Будь-який транспортний засіб при реєстрації має сплачувати кошти до пенсійного фонду.

 

Зараз єдине вирішення проблеми на місцевому рівні – це заплатити 1,5 мільйона до пенсійного фонду.

За словами Юрія Благодиря, ці гроші можуть заплатити, але начальник обласного управління охорони здоров’я Юрій Осіпчук очікує кінцевої відповіді від пенсійного фонду.  Він сподівається, що пенсійний фонд дозволить не сплачувати цього збору.

Офіційно ж пенсійний фонд дозволити такого не може, бо згідно із нормативними документами пенсійний збір при реєстрації транспортного засобу обов’язковий для всіх.

 

 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень