Автомобілі, які користуються популярністю у Рівному

Автомобільний ринок насичений різними пропозиціями

Автомобільний ринок насичений різними пропозиціями. Для тих, хто хоче купити машину Рівне, пропонує багато варіантів. Варто лише дослідити пропозиції сервісу OLX. Тут вдасться знайти автомобіль, який відповідає не лише манері їзди, а й фінансовим можливостям. Дізнайтесь, які недорогі моделі авто користуються найбільшою популярністю.

Ravon R2

Узбецький автомобіль Ravon завоював популярність у сегменті малолітражок А-класу, витіснивши з п'єдесталу Matiz. Щоправда, 2019 року ціна на автомобіль зросла, а попит знизився. Попри це на дорогах ще можна зустріти багато транспортних засобів цієї марки.

Renault Sandero

Представник французького автопрому посідає друге почесне місце серед price-лідерів. Але це вже не А-клас, а найпрестижніший хетчбек В-класу. Ціна на Рено Сандеро Роно стартує з позначки в 243 900 грн. Цей автомобіль без натяжки можна назвати бюджетним, але при цьому не дефіцитним, якщо говорити про функціонал. За капотом у нього 73 коні, трансмісія представлена ​​5-ступінчастою механікою.

Renault Logan

Третій рядок рейтингу найдоступніших автомобілів в Україні займає ще один автомобіль марки Renault. Купити Логан можна за 268 380 грн. Характеристики популярного «француза» такі ж, як і у Сандеро.

Як вибрати бюджетний автомобіль у Рівному?

Сервіс OLX пропонує автомобілі, як від приватних власників, так і від салонів.

Тим, хто воліє співпрацювати з компанією, завжди можна розраховувати на допомогу грамотного професіонала в питанні вибору оптимального транспортного засобу, який відповідав би потребам і при цьому мав максимальну доступність.

Серед послуг автосалонів передбачено тест-драйв вибраної моделі або можливість оренди. Такою можливістю обов'язково варто скористатися, щоб зрозуміти, наскільки обраний транспорт відповідає вимогам. Якщо транспорт пропонує приватна особа, варто скористатися допомогою стороннього фахівця, який допоможе оцінити технічний стан автомобіля.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень