У Рівному відбувся тест-драйв автомобілів біля «Нетканки» (ФОТО)

Катався й керівник Богдан Гапяк

Працівники «Нетканки» змогли проїхатися на них від центрального входу на фабрику до Сарненського кільця. Про це йдеться на Facebook-сторінці підприємства.

Таким чином «Нетканка» спільно з місцевим дилером «Рено» та «Фіата» вирішили прорекламувати свою продукцію. Захід має підтекст. Організатори хочуть показати, що автомобілі мають їздити якісними дорогами, розповідає директор Рівненської фабрики нетканих матеріалів Богдан Гапяк:

Хороші автомобілі мають їздити хорошими дорогами. А хороші дороги – це наш геотекстиль. Тому ми разом з дилером автомобілів «Рено» та «Фіат» вирішили провести такий невеличкий тест-драйв , аби привернути увагу до того, що дороги треба робити якісно. Враховуючи, що у нас і у дилерів автомобілів дуже багато підписників, ми сподіваємося на певний ефект.

Для будівництва доріг мають обов’язково використовуватися армовані геосинтетичні матеріали, єдиним виробником котрих в Україні є саме рівненська «Нетканка», йдеться в повідомленні.

Наші новини у ТelegramНомер у Viber: 063-73-4-106-4

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Знайдено паспорт на прізвище Федорчук

У Рівному на вул. Київська в районі Спорттоварів знайдено паспорт, на прізвище Федорчук Юрій. Власник може звертатися за номером

Знайдено посвідчення з інвалідності на прізвище Ющук

Знайдено посвідчення з інвалідності другої групи на імʼя Ющук Олександр Миколайович та банківську картку ПриватБанк.  

Більше оголошень