Автомобіль розірвало на шматки: двоє людей загинули у Дніпрі, справу кваліфікували як теракт (ФОТО/ВІДЕО 18+)

Відомо, хто був у легковику

Фото - Дніпро Оперативний
Фото - Дніпро Оперативний

Сьогодні зранку у Дніпрі вибухнуло авто Nissan Primera. У ньому перебувало двоє людей, вони загинули.

Нині місці події працює слідчо-оперативна група, вибухотехніки, експерти криміналістичної лабораторії, які встановлюють усі обставини трагедії.

Попередньо вибух кваліфікують як терористичний акт, повідомляє відділ комунікації поліції Дніпропетровської області.

Неподалік місця вибуху знайшли тіло водія, якщо «буквально розірвало» (подаємо мовою оригіналу):

Водителя буквально разорвало. Куски плоти вылетели на проезжую часть. По предварительной информации, это могло быть заказное убийство, – повідомляє Дніпро Оперативний.

Фото - Дніпро Оперативний
Фото - Дніпро Оперативний

Фото - Дніпро Оперативний
Фото - Дніпро Оперативний

Наразі відомо, що у легковику загинула речниця ГУ ДСНС у Дніпровській області Дарина Гречіщева. Про це рятувальники повідомили у Facebook.

Страшна новина для усієї нашої сім`ї рятувальників.

 

Сьогодні  трагічно загинула начальниця Відділу зв’язків зі ЗМІ та роботи з громадськістю ГУ ДСНС у Дніпровській області Дарина Гречіщева.

 

Дарина була одна з найкращих співробітників ДСНС, а очолюваний нею відділ  – одним із найпередовіших, найфаховіших, найпотужніших серед усіх регіональних пресслужб ДСНС.

 

Вона не боялася експериментувати, проявляти ініціативу, завжди тримала руку на пульсі усіх нововведень, зокрема, однією з перших в ДСНС почала просувати та популяризувати гендерний напрямок у роботі свого управління.

 

Активно долучалася сама і долучала своїх підлеглих  до участі у різноманітних тренінгах, форумах, курсах, стараючись самовдосконалюватися, розвиватися, рости… Саме тому її підлеглі завжди відрізнялися фаховістю та професійністю, – йдеться у повідомленні.

Також відомо, що у момент вибуху в автомобілі перебував ветеран АТО, сапер Олексій Кавлак, повідомляє Дніпро Оперативний.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень