Дитина зі слідами крові, побита дружина і розтрощена квартира: у Дніпрі експрокурор тероризує родину та сусідів (ФОТО)

Домашнього тирана забрали до райвідділку поліції

У Дніпрі сусіди звернулися до поліції з приводу поведінки їхнього сусіда. За словами мешканців будинку, чоловік систематично лупцює дружину та порушує громадський порядок.

Про це повідомляє «Репортер Дніпро».

Так, учора, 12 серпня, поліцейські Дніпра отримали повідомлення про конфлікт в одному з будинків на проспекті Б. Хмельницького. Правоохоронці, які прибули на виклик, дізналися від сусідів, що чоловік регулярно вчиняє домашнє насильство у родині та тероризує сусідів. З квартири постійно чути крики, бійки, плач дитини, долинає неприємний запах.

Правоохоронці постукали у квартиру. Чоловік відчинив двері.

Коли правоохоронці потрапили до кімнати, вони вжахнулися. Речі були замазані кров'ю, всюди панував безлад, були потрощені меблі, панував безлад тощо. Сам чоловік був нетверезим і його руки були у крові, його дружина також нетвереза, була сильно побитою - у крові, синцях і гематомах.

У квартирі також перебувала 3-річна дитина. Хлопчик був босий, у підгузку зі слідами крові. 

Було ухвалено рішення передати дитину до медичного закладу для проходження обстеження. У жінки діагностували закриту черепно-мозкову травму, струс мозку, множинні гематоми.

Домашнього тирана доправили до відділення поліції. Виявилося, що агресор - колишній прокурор.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Діана Білоус

Діана Білоус

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень