Авдіївська «промка» знову в центрі уваги сепаратистів

За минулу добу російсько-окупаційні війська 26 разів відкривали вогонь по позиціях українських захисників. Але, незважаючи на провокації, Збройні Сили України неухильно дотримуються Мінських угод. 
Зокрема, на Донецькому напрямку зафіксовано 12 порушень “режиму тиші”. Обстріли з боку противника із мінометів 120-го калібру, гранатометів, кулеметів та стрілецької зброї відбулися в районі Авдіївки. А по Верхньоторецькому, Нижнє Лозовому та Новгородському бойовики стріляли з гранатометів та стрілецької зброї. Окрім того, ворог по Нижнє Лозовому застосував міномет 82-го калібру та зенітну установку.
На Маріупольському напрямку зафіксовано 14 порушень “режиму тиші”. Ворог відкривав вогонь з гранатометів, кулеметів та стрілецької зброї в районі Талаківки, Павлополя, Мар’їнки, та Широкиного. Також бойовики відкривали вогонь з БМП по позиціям Збройних Сил України в районі Талаківки.
В зоні проведення АТО за добу, що минула, було зафіксовано проліт 6 безпілотників.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень