Непотрібна пільга: АТОвці Рівного відмовляються від безплатного зубопротезування

Хоча знають, що мають таку пільгу за кошт міського бюджету

Понад 2 тисячі людей перебуває нині у черзі на безплатне зубопротезування у Рівному, в основному це – люди літнього віку. Близько половини черговиків за рік отримують безплатно зубні протези, які оплачує міський бюджет.

А ось АТОвці, а це переважно молоді люди, від такої пільги відмовляються. Бо їм не підходить матеріал, з якого протези роблять.

Детальніше розповідає начальник міського управління охорони здоров’я Віктор Іськів:

Протези, звичайно, що виготовляються з бюджетних матеріалів – дешевших, тобто це - не металокераміка. Тому що, до прикладу, якщо на одну людину приблизно 2 тисячі гривень використовується на протези зубні - це звичайний метал, сплав з полімерами - то якщо б металокераміку ставили, то мінімум у 4-5 разів було б дорожче.

За словами Віктора Іськіва, давати на руки АТОвцям по 2 тисячі гривень, передбачених у міському бюджеті на зубопротезування однієї людини, щоб вони могли просто здешевити собі  металокерамічні протези, не можуть. Адже кошти на зубопротезування надають міській стоматполіклініці, де у зубопротезному цеху і виготовляють так звані «залізні» зуби для пільговиків з черги.

Наші новини у ТelegramНомер у Viber: 063-73-4-106-4

 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Мирослава Опанасик

Мирослава Опанасик

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень