Астролог назвала найбільш небезпечні дати для України у травні-червні

Багато подій за невеликий проміжок часу

Астролог Ольга Медвецька розповіла про небезпечні періоди для України у травні-червні 2022 року. Йдеться про з'єднання Марса з Нептуном, потім - з Юпітером, а також про місячне затемнення.

Небезпечні дати

З'єднання Марса з Нептуном 15-22 травня може принести застосування таємної зброї масового ураження, наприклад, біологічної чи хімічної, каже Медвецька. Також, за її словами, у цей період можливі виникнення аварійних ситуацій, пов’язаних з використанням хімії, посилення релігійного екстремізму чи поява великої кількості шахраїв.

Крім того, з'єднання Марса з Нептуном несе природні катаклізми, пов’язані з водною стихією, виведення на чисту воду глобальних інтриг та світових змов.

- Про Україну ми можемо говорити, що, найімовірніше, нас стосуватиметься застосування якоїсь таємної зброї, - каже астролог.

Розповіла експертка з зірок і про місячне затемнення 16 травня, яке відбувається у знаку Скорпіона. Це явище підштовхуватиме нас фіксуватися на всьому негативному. Крім того, воно несе кармічні події, тобто життєво важливі, яких не можна уникнути.

З'єднання Марса з Юпітером відчуватиметься після 22 травня й аж до 6 червня.

Воно, за словами Медвецької, нестиме ескалацію, збільшення агресії. Можливе втягнення у війну третіх держав або виникнення нових воєнних конфліктів у світі.

Джерело: УНІАН

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень