Свята не буде: Астропсихолог розповіла, що зіпсує путіну 9 травня

Диктатор відчує, що «королівство замале – ніде розгулятися»

Завтра, 9 травня, у росії відзначатимуть День перемоги.

Астропсихолог Валентина Віттрок розповіла, що у понеділок до обіду буде 9 місячний день, який астрологи називають «сатанинським». В цей час злі сили, які можуть завдати шкоди не лише певній особі, а й усьому людству.

Є велика загроза фізичного та морального насильства, тому варто гнати від себе погані та важкі думки та менше спілкуватися з тими, хто викликає негативні емоції.

…в цю схему цілком укладається ймовірність загального призову (ред. – в росії) і нової – ще активнішої – фази війни. Єдина обнадійлива в цій ситуації деталь полягає в тому, що 9 місячний день триватиме лише до полудня, після чого сили зла втратять свою могутність, – зауважила Валентина Віттрок.

Між тим експертка додала, що цього року свято 9 травня для російського президента буде зіпсоване, оскільки він не зможе провести парад на українській території.

...9 травня… повного апофеозу в росії не вийде через опозицію Місяця до Сатурна, який його обмежує: як казала Фаїна Раневська, путін відчує, що «королівство замале – ніде розгулятися». Свято диктаторові зіпсує і той факт, що на території України він, попри бажання, жодного параду провести не зможе, – розповіла астропсихолог.

Джерело: УНІАН

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Аліна Тис

Аліна Тис

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень